سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خدا ایمان را واجب کرد براى پاکى از شرک ورزیدن ، و نماز را براى پرهیز از خود بزرگ دیدن ، و زکات را تا موجب رسیدن روزى شود ، و روزه را تا اخلاص آفریدگان آزموده گردد ، و حج را براى نزدیک شدن دینداران ، و جهاد را براى ارجمندى اسلام و مسلمانان ، و امر به معروف را براى اصلاح کار همگان ، و نهى از منکر را براى بازداشتن بیخردان ، و پیوند با خویشاوندان را به خاطر رشد و فراوان شدن شمار آنان ، و قصاص را تا خون ریخته نشود ، و برپا داشتن حد را تا آنچه حرام است بزرگ نماید ، و ترک میخوارگى را تا خرد برجاى ماند ، و دورى از دزدى را تا پاکدامنى از دست نشود ، و زنا را وانهادن تا نسب نیالاید ، و غلامبارگى را ترک کردن تا نژاد فراوان گردد ، و گواهى دادنها را بر حقوق واجب فرمود تا حقوق انکار شده استیفا شود ، و دروغ نگفتن را ، تا راستگویى حرمت یابد ، و سلام کردن را تا از ترس ایمنى آرد ، و امامت را تا نظام امت پایدار باشد ، و فرمانبردارى را تا امام در دیده‏ها بزرگ نماید . [نهج البلاغه]
تجربه های مدیریت راهنمایی فاطمیه
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • کسانی که لحظات عمرشان را توام بارضایتمندی و شادابی سپری می کنند، دارای تفکراتی مثبت هستند و از قدرت تصمیم گیری فوق العاده ای برخوردارند. این قبیل افراد هیچ گاه برخلاف خصلت ذاتی و تعلقات پاک فطری خود عمل نمی کنند. تجاربی که در زمینه های مختلف کسب می کنند، متناسب با معیار زمان و هنجارهای اجتماعی رقم خورده است. چرا که در راس خانواده خود از پدر و مادری متعهد و آشنا به مسائل روز جامعه برخوردارند. تحولات پیچیده اجتماعی در زمینه های مختلف، این سوال را در اذهان تداعی می کند که تعلیم و تربیت جوانان درمحیط منزل و اجتماعی بزرگتر از آن یعنی مدرسه یا جامعه چگونه و به دست چه کسانی برنامه ریزی می شود و با توجه به آمار مطرح شده مبنی بر اینکه تا حدود زیادی شخصیت جوانان در اجتماع شکل می گیرد الگوی رفتاری و معیار شخصیتی آنان چه کسانی هستند و تا چه اندازه از اعتبار و محبوبیت عمومی برخوردارند؟ مسئولین امر در انتخاب مربیان، معلمان و دبیران که به صورت زیربنایی با پرورش استعداد نسل آینده سر و کار دارند، تا چه حد دقت نظر دارند، منتخبین از چه ویژگی های ارزشمندی برخوردارند؟ آیا توانایی ایجاد یک فضای آموزشی خلاق، صمیمی و فراگیر را دارند؟ چرا که می دانیم غفلت و کوتاهی در زمینه های آموزشی به هر دلیل موجب آسیب پذیری جامعه جوان می شود. آموزش و پرورش با آگاهی کامل از موقعیت حساس کنونی و با علم به اینکه دسترسی به اطلاعات اجتماعی و بین المللی از طریق کامپیوتر و اینترنت آنقدر ساده و روان است که دانشمندان و متفکران عصر حاضر، جهان را به دهکده ای کوچک تشبیه کرده اند، مسوولیتی بس خطیر در حوزه فرهنگ دارد. در همین راستا سرمایه گذاری معنوی و فضاسازی آموزشی و فرهنگی با سیاست گذاری صحیح و مدون برای جوانان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. مطمئنا دورنمای این حرکت رو به پیشرفت را می شود در خلاقیت های فرد فرد این جوانان مشاهده کرد. مسوولین آموزش و پرورش آگاه باشند هر بودجه ای در مجلس برای ارتقای سطح آموزشی تصویب می شود، باید دقیقا در وقت مقرر هزینه گردد و نتیجه عملی آن با هماهنگی و توسط دلسوزان ذی ربط مورد ارزیابی قرار گیرد. باید پذیرفت که نیمی از نتایج مثبت در حوزه آموزش و پرورش تنها با بودجه کافی قابل حل خواهد بود. سرمایه گذاری فرهنگی هیچ گاه هدر نمی رود، بلکه نتایج گران بهای آن در آینده نه چندان دور هویدا می گردد. شاید تصور عده کمی از افراد عادی جامعه نسبت به کادر آموزشی آموزش و پرورش این باشد که معلمان صرفا مسوولیت تدریس تعدادی از دانش آموزان را برای ساعتی از روز به عهده گرفته اند و این زمان نیز مانند زمان های دیگر خواهدگذشت. حال آن که برداشت حقیقی از این امر چیز دیگری است. ما به این حقیقت واقفیم که پدران و مادران در واقع ثمره های زندگی خویش را به صورت امانت به دست ما می سپارند. فرزندانی که آیینه تمام نمای زندگی ما هستند; صاف و زلا ل و بی آلا یش و ما باید در حفظ و نگهداری این امانت حساس و شکننده در تمام مقاطع مختلف تحصیلی بکوشیم و غبار و زنگار جهل و بی سوادی را از روی آنان بزداییم، تا تبسم رضایت را در چهره های آنان ببینیم. آنان به حمایت همه جانبه ما نیاز دارند از جمله در تعلیم و تربیت و آموزش منظم و احساس مسوولیت ما نیز از آنان غافل نیستیم و سعی می کنیم که در جریان کوچک ترین مسائل و مشکلا ت آنان قرار بگیریم تا در جهت رفع آن ها بکوشیم و اگر فراز و نشیبی در زندگی آنان به وجود آید، باید به آنان تفهیم کنیم که همه این ها راز و رمز زندگی است و باید با آن کنار آمد.
    دانش آموزان ما، آینده سازان این مرزو بومند و باید آن گونه که شایسته آنهاست ساخته شوند.باید سخت کوش وباصلابت باشند و به پیشرفت کشور در هر زمینه ای کمک بکنند. چرا که همه ما می دانیم که جامعه خوب یافتنی نیست بلکه ساختنی است. انسان های خوب نیز یافتنی نیستند بلکه آن ها را باید ساخت.



    فلاح ::: پنج شنبه 86/10/6::: ساعت 10:20 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 12
    بازدید دیروز: 15
    کل بازدید :303282

    >>اوقات شرعی <<

    الکسا


    >> درباره خودم <<
    تجربه های مدیریت  راهنمایی فاطمیه
    فلاح
    این وبلاگ حاوی مقالات، تجربیات و نکاتی پیرامون مدیریت مدرسه و اجتماع می باشد. امیدوارم مورد استفاده سایرین قرار گیرد. هرگونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ موجب امتنان است.

    >> پیوندهای روزانه <<

    >>فهرست موضوعی یادداشت ها<<

    >>آرشیو شده ها<<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    تجربه های مدیریت  راهنمایی فاطمیه

    >>لینک دوستان<<

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<